• An Image Slideshow
  • An Image Slideshow
  • An Image Slideshow
  • An Image Slideshow
  • An Image Slideshow
Velikonočni sejem 2009

PRODAJNO - RAZSTAVNI VELIKONOČNI SEJEM V AMBRUSU

Kulturno društvo Ambrus bo v nedeljo, 5. aprila 2009, na parkirišču župnišča v Ambrusu letos prvič organiziralo prodajno-razstavni Velikonočni sejem, ki bo potekal od 8. do 12. ure. Kot vrhunec dogodka bo v učilnici v župnišču potekala razstava pirhov z ročno poslikavo in ostalimi simboli velikonočnega časa avtorice Pavle Jakopič iz Primče vasi. Preberi celotno novico

Objavil: Matej, dne: 20.03.2011
VABILO NA PUSTNO RAJANJE

Starka zima še kar vztraja in pošteno nam nagaja. Na pustni torek se dobimo, da končno preženemo to zimo. Vse pustne maske in željne zabave vabimo v kulturni dom v torek, 24. februarja 2009, kjer bomo najbolj izvirne in najboljše maske tudi nagradili.

Pustno rajanje se bo pričelo ob 18:00 uri. Pričakali vas bomo s pustnimi krofi, toplo pijačo in obilo dobre volje.

Lep pustni pozdrav! KD Ambrus


Objavil: Matej, dne: 20.03.2011
Pustno rajanje
V torek, 24. februarja 2009, vas vabimo na pustovanje za otroke in starejše. Več podrobnosti o prireditvi sledi v kratkem.

Objavil: Matej, dne: 20.03.2011
Pozdravljeni v novem letu

Pošteno smo zakorakali v novo leto in pred nami so spet nove dogodivščine. Za nami sta že dva pohoda, nekaj jih je še pred nami. Manjkalo ne bo niti pustnega norenja, bazarjev in drugih dogodkov, ki nas bodo združili.

Da pa ne bomo pozabili leta, ki je minilo, vas vabim, da si v galeriji ogledate, kaj vse se je dogajalo v letu 2008. Pogledate pa si lahko tudi, kako smo aktivno začeli novo leto.


Objavil: Matej, dne: 20.03.2011
Božični bazar v Ambrusu

Bližajo se prazniki. Vsak mesec v letu je po svoje lep, zadnji pa prekosi vseh enajst predhodnikov. Naenkrat se pojavi na tisoče raznobarvnih lučk, vseh oblik in velikosti, ki svetijo dan in noč, ki utripajo za vse nas. December je mesec presenečenj, pričakovanj, daril in voščil. 

Kulturno društvo Ambrus vas prisrčno vabi na BOŽIČNI BAZAR, ki bo v nedeljo, 21.12.2008, s pričetkom ob 8. uri zjutraj na parkirišču župnišča v Ambrusu.  

Ponujamo vam:

·       predstavitev domačih rokodelcev,

·       klepet ob kuhanem vinu ter z domačimi dobrotami,

·       možnost nakupa rokodelskih izdelkov.  

OBIŠČITE NAS Z VAŠO DRUŽINO IN PRIJATELJI TER PREŽIVITE Z NAMI PRIJETEN DAN!


Objavil: Matej, dne: 20.03.2011