• An Image Slideshow
  • An Image Slideshow
  • An Image Slideshow
  • An Image Slideshow
  • An Image Slideshow
Božični koncert
Vabljeni na božični koncert, ki bo v nedeljo, 20.1.2013 ob 17. uri v cerkvi sv. Jerneja v Ambrusu. Nastopali bodo: Mešani pevski zbor, Moški pevski zbor, Otroški pevski zbor in gostje Klavirski trio MTV

Objavil: , dne: 16.01.2013
Brazilski večer
V nedeljo, 13. 1. 2013 ob 17. uri vabljeni na predstavitev projekta Brazilija 2012 v Kulturnem domu v Ambrusu.

Objavil: Matej, dne: 10.01.2013
6. božični bazar v Ambrusu
V nedeljo, 23. decembra smo v Ambrusu praznično decembrsko dogajanje popestrili tudi s tradicionalnim božičnim bazarjem, ki se je kot običajno v dopoldanskem času odvijal na ploščadi ambruškega župnišča.

Obiskovalci so se tako lahko znova sprehodili med mizami z domačimi izdelki kar 13 razstavljalcev. Vreme nam je bilo tokrat naklonjeno, obiskovalci pa so se do zaključka bazarja z veseljem zadržali ob kuhanem vinu in čaju ter na stojnicah za prihajajoče praznične dni prav gotovo našli kaj zase in svoje najbližje.

Hkrati je na bazarju potekala tudi akcija zbiranja igrač in otroških knjig, ki bodo podarjene otrokom iz socialno šibkih družin. Naleteli smo na zares lep odziv krajanov, ki so tako zbrali zajeten kup igrač in knjigic.

Več slik si lahko ogledate v galeriji.


Objavil: Matej, dne: 02.01.2013
Koncert MPZ Ambrus
Vljudno vas vabimo na prireditev ob 10.obletnici Mešanega pevskega zbora Ambrus. Koncert se bo odvijal v soboto, 22.12.2012, v kulturni dvorani, s pričetkom ob 18.00 uri.

Nastopali bodo: Mešani pevski zbor, Moški pevski zbor, Otroški pevski zbor, Ženski pevski zbor, Monika Hočevar in gostje KUD FANTJE OD FARE.

Objavil: Matej, dne: 20.12.2012
Božični bazar
Kulturno društvo Ambrus vas tudi letos vabi na tradicionalni božični bazar, ki bo prihodnjo nedeljo, 23. decembra, med 8. in 12. uro potekal na ploščadi pred župniščem.

Tokrat bo v času bazarja potekala tudi akcija zbiranja dobro ohranjenih igrač in otroških knjig, in sicer se bomo pridužili akciji Narišimo nasmeh na obrazih otrok organizacije, ki pomaga otrokom iz socialno ogroženih družin. Vabljeni predvsem otroci, da pobrskate po omarah in lepo ohranjene in oprane igrače, ki jih ne potrebujete, podarite tistim, ki jih bodo še kako veseli.

Objavil: Matej, dne: 17.12.2012