• An Image Slideshow
  • An Image Slideshow
  • An Image Slideshow
  • An Image Slideshow
  • An Image Slideshow
Moški pevski zbor Ambrus praznuje 20 let
Moški pevski zbor bo star že 20 let zato vas v soboto, 7.5.2011, ob 19:30 vabi na koncert, ki se bo odvijal v kulturnem domu Ambrus. Na koncertu se bodo predstavili tudi otroci. Za hrano pijačo in prijetno vzdušje bo poskrbljeno. S klikom na ikonico za prenos si lahko ogledate tudi zgibanko.

Pridružite se!

Objavil: Matej, dne: 04.05.2011
Velikonočni sejem v Ambrusu
V nedeljo dopoldan, 17. aprila je na ploščadi župnišča v Ambrusu potekal že 3. velikonočni sejem. Kulturno društvo Ambrus nam je tako na cvetno nedeljo, teden pred veliko nočjo, tudi tokrat pričaralo pravo velikonočno vzdušje.


Preberi celotno novico

Objavil: Matej, dne: 30.04.2011
Velikonočni sejem v Ambrus
Na cvetno nedeljo, 17. aprila, med 8. in 13. uro, bo na ploščadi župnišča v Ambrusu potekal že 3. Velikonočni sejem, kjer se bodo predstavili predvsem domači rokodelci in izdelovalci domače in umetnostne obrti. Vedno se nam pridružijo s svojimi izdelki tudi otroci OŠ Ambrus in člani ustvarjalnih delavnic z glino.

V času sejma si boste v učni sobi župnišča lahko ogledali razstavo velikonočnih jedi in razstavo keramike gospe Marije Perko iz Ambrusa.

Potekal bo tudi prikaz kako se pletejo košare in delajo butarce.

Rokodelce še vabimo k sodelovanju, obiskovalce pa k čim večji udeležbi.

Objavil: Matej, dne: 16.04.2011
Igra Miklova Zala
Gledališče KD sv. Mihaela Grosuplje vabi na uprizoritev zgodovinske ljudske igre Frana Žižka z naslovom Miklova Zala, ki bo v soboto, 9. aprila 2011 ob 20. uri v Kulturnem domu Ambrus. Letak si lahko ogledate na spodnji povezavi.

Vljudno vabljeni!

Objavil: Matej, dne: 06.04.2011
Utrinki prireditev

Objavili smo tudi galerijo slik. Za enkrat se v njej nahajajo le slike iz stare spletne strani. V prihodnje bomo redno dodajali slikovno gradivo prireditev, ki se bodo zvrstile tekom delovanja društva.

Ogled galerije


Objavil: Matej, dne: 30.03.2011