• An Image Slideshow
  • An Image Slideshow
  • An Image Slideshow
  • An Image Slideshow
  • An Image Slideshow
Božični bazar
Kulturno društvo Ambrus vas tudi letos vabi na tradicionalni božični bazar, ki bo prihodnjo nedeljo, 23. decembra, med 8. in 12. uro potekal na ploščadi pred župniščem.

Tokrat bo v času bazarja potekala tudi akcija zbiranja dobro ohranjenih igrač in otroških knjig, in sicer se bomo pridužili akciji Narišimo nasmeh na obrazih otrok organizacije, ki pomaga otrokom iz socialno ogroženih družin. Vabljeni predvsem otroci, da pobrskate po omarah in lepo ohranjene in oprane igrače, ki jih ne potrebujete, podarite tistim, ki jih bodo še kako veseli.

Objavil: Matej, dne: 17.12.2012
KOGA SE STRAH BOJI?
Otroška dramska skupina Ambrus vas v nedeljo, 23.12.2012 ob 17:00 uri, vabi na premiero otroške gledališke predstave z naslovom Koga se strah boji?

Gre za zgodbo o ponosni in samovšečni rački, ki skuša svojo preplašeno prijateljico miško na vsak način prepričati, da strahu ni, da ne obstaja in da ji je prav malo mar zanj.....Pa je res tako?

Povsem preprosta zgodba riše podobo našega vsakdana, kjer se nam strahovi kažejo skozi nešteto različnih obrazov, v vseh svojih razsežnostih. Kot plod naših misli in občutij definirajo naša življenja. Prepoznajmo jih, si jih priznajmo in tako kot akterji v igri odkrijmo načine za njihovo premagovanje.

Predstava je primerna za vse starostne generacije.

Po končani igri ste vsi skupaj vabljeni še na ustvarjalno delavnico za otroke, na kateri bomo izdelali voščilnice za naše starejše krajane, hkrati pa boste imeli možnost narediti tudi druge izdelke, ki jih boste lahko odnesli domov.

Letak
Zgibanka

Se vidimo!

Objavil: Matej, dne: 15.12.2012
Obtoženi volk
Mladinska dramska skupina Ambrus v nedeljo, 9.12.2012, ob 17 uri v kulturnem domu Ambrus uprizarja igro enodejanko z naslovom Obtoženi volk.

Volk iz zgodbe o rdeči kapici se znajde na sodišču. Sodijo mu zaradi krvoločnega zločina, ki se je zgodil v babičini koči. Le kakšen bo razplet razprave in usoda obtoženega volka?

Lepo vabljeni!

Zgibanka

Letak

Objavil: Matej, dne: 07.12.2012
KS Ambrus
Aktivni Ambrus tudi na Vašem kanalu.


Objavil: Matej, dne: 15.10.2012
3. otroški ex-tempora keramike
Letošnje leto je evropsko leto aktivnega staranja in solidarnosti med generacijami. Zato vas s posebnim veseljem vabimo, da se prijavite na razpis 3. otroškega ex-tempora keramike Ambrus 2012, z naslovom "POČITNICE PRI BABICI IN DEDKU", ki bo v soboto, 20. oktobera in nedeljo, 21. oktobera 2012
od 9. do 13. ure v Kulturnem domu Ambrus.

Celoten razpis se nahaja tukaj, prijavite pa se lahko s pomočjo prijavnice do srede 17. oktobra 2012.

Objavil: Matej, dne: 03.10.2012