• An Image Slideshow
  • An Image Slideshow
  • An Image Slideshow
  • An Image Slideshow
  • An Image Slideshow
Prihaja Marjan Šarec
V nedeljo, 3. 10. 2010, bo ob  20. uri v Kulturnem domu Ambrus nastopil imitator Marjan Šarec. Vljudno vabljeni!

Objavil: Matej, dne: 20.03.2011
Premiera mladinske igre
V nedeljo, 3. oktobra 2010, bo ob 16. uri v Kulturnem domu v Ambrusu premiera mladinske igre Pepelka 95 ali Mar pepelke še živijo? Več o igri v zavihku preberite več.


Preberi celotno novico

Objavil: Matej, dne: 20.03.2011
Lončarske delavnice 2010/2011
Vse ljubitelje ročnih spretnosti vabimo, da se nam v šolskem letu 2010/2011 pridružijo na ustvarjalnih delavnicah z glino. Za več informacij kliknite Preberite več.


Preberi celotno novico

Objavil: Matej, dne: 20.03.2011
Odplesali so v poletje
Zaskrbljeno pogledovanje v nebo je bilo odveč. Tokrat je bilo vreme naklonjeno članom plesne šole Guapa, ki so svojo zaključno prireditev v soboto, 26. junija, pripravili v Ambrusu. V več kot uro dolgemu šovu so se zbranemu občinstvu predstavili vsi člani, od cicibanov do mladincev. Med drugim smo videli, da je ljubezen igra za dva, kako se peče palačinke in kako se pleše na ul'ci. Prav slednja točka, s katero se je prireditev tudi zaključila, je letos na državnem prvenstvu zasedla 14. mesto. Uspeh je plesalcem dal novega zagona in prepričani smo, da bodo prihodnje leto še boljši. 

Objavil: Matej, dne: 20.03.2011
Dvajsetič ob golažu

Vreme nam je bilo naklonjeno, družba je bila prijetna, dišalo je po golažu, manjkalo ni niti smeha in dobre volje. Tako bi lahko na kratko opisali četrkov večer, večer, ko Krajevna skupnost Ambrus praznuje svoj praznik. V velikem številu smo se kot vsako leto zbrali na igrišču. Kulturno društvo Ambrus je pripravilo pester program, ki ga je povezovala Sonja Bradač. Slavnostna govornika sta bila tokrat predsednik KS Ambrus Ciril Šinkovec in podžupan občine Ivančna Gorica Dušan Strnad.

Za svoj debitantski nastop (verjamemo, da tudi ne zadnji) so si prav omenjeni večer izbrale članice Mešanega pevskega zbora Ambrus in občinstvu pokazale, kako zvenijo samo ženski glasovi. Poleg njih sta nastopila tudi Mešani pevski zbor in Moški pevski zbor Ambrus. Svoj košček pogače so dodali tudi plesalci in člani taekwondo kluba. V prostorih šole so si obiskovalci lahko ogledali lončarsko razstavo. Uradni del so zaključili mladi harmonikaši Jaka, Miha in Renato. Sledil je nepogrešljivi golaž, ki ne bo manjkal niti prihodnje leto.


Objavil: Matej, dne: 20.03.2011