• An Image Slideshow
  • An Image Slideshow
  • An Image Slideshow
  • An Image Slideshow
  • An Image Slideshow
Bazar je uspel
Čudovito vreme je bilo kot nalašč za nedeljski velikonočni bazar. Pred župniščem se je zbralo veliko število ljudi in uživalo v videnem. Kot se za velikonočni bazar spodobi, smo si lahko ogledali razstavo pirhov ter pokusili domače dobrote, ki se v tem času znajdejo na naših mizah. Poleg pirhov si je bilo mogoče ogledati tudi razstavo slik. Manjkali niso niti lončarski izdelki in domač med. Kaj vse je bilo mogoče videti, preverite v galeriji.

Objavil: Matej, dne: 20.03.2011
Materinski dan
Učenci PŠ Ambrus tudi letos niso pozabili na materinski dan. Pod mentorstvom učiteljic so pripravili enourni program poln petja, iger in plesa. Predstavili so se vsi, od najmlajših do tistih, ki letos še zadnje leto sedijo v ambruških klopeh. Obiskovalci smo lahko videli zgodbico o zrcalu, priljubljeno zgodbo o sosedah in poučno zgodbico o dedku in vnučku. Jurčku so pomagali zidati hišico najmlajši plesalci plesne šole Guapa, v modernejših ritmih pa so pozibavali mlajši mladinci in mladinci. Piko na i je dala glasba. Pevski zborček PŠ Ambrus kot tudi učenci posameznih razredov so prireditvi dali glas. Kako je vse skupaj izgledalo, si lahko pogledate v galeriji.

Objavil: Matej, dne: 20.03.2011
Otroški pevski zbor
Prvo srečanje vseh, ki bi radi sodelovali v otroškem pevskem zboru, bo v soboto, 27. marca 2010, ob 18.30 uri v dvorani kulturnega doma v Ambrusu. Lepo vabljeni!

Objavil: Matej, dne: 20.03.2011
Ne smete manjkati
Pred nami je pester konec tedna. V petek, 26. marca 2010, se bo ob 18.30 v kulturnem domu začela prireditev ob materinskem dnevu. Dva dni kasneje, v nedeljo, 28. marca 2010, pa se bo odvil zdaj že tradicionalni velikonočni bazar. Razstavljene izdelke si boste lahko ogledali že od 8. ure dalje. Vljudno vabljeni!

Objavil: Matej, dne: 20.03.2011
Dva para se ženita
V petek, 5. marca 2010, bo v Ambrusu gostovala dramska skupina iz Velike Loke s komedijo Dva para se ženita. Predstava se bo začela ob 19. uri. Lepo vabljeni!

Objavil: Matej, dne: 20.03.2011