• An Image Slideshow
  • An Image Slideshow
  • An Image Slideshow
  • An Image Slideshow
  • An Image Slideshow
Dan plesa PRESTAVLJEN
Zaradi slabega vremena zaključna prireditev Plesne šole Guapa v nedeljo, 20. junija 2010, ODPADE. Ker pa se plesalci ne dajo kar tako, vas lepo vabijo, da se jim na igrišču v Ambrusu pridružite v soboto, 26. junija 2010 ob 18. uri.

Objavil: Matej, dne: 20.03.2011
Novinarske delavnice

Se v tebi skriva raziskovalna žilica? Rad stvari preliješ na papir? Potem si pravi za nas.

Kaj bomo počeli? Ker KD Ambrus prihodnje leto praznuje svojo dvajsetletnico, smo se odločili, da bomo ob tej priložnosti pripravili zbornik. Treba bo pobrskati po arhivu, potrkati na kakšna vrata in še marsikaj zanimivega.

Zakaj? Ker bi radi vsem, ki nas poznajo in tistim, ki nas ne, pokazali, kaj smo v teh letih dosegli, kako smo to dosegli in kaj še bomo.

Kdaj? Prvo srečanje, na katerem se bomo seznanili s projektom in z nekaterimi osnovami novinarskega dela, bo v četrtek, 17. junija 2010 ob 20.30 v dvorani kulturnega doma v Ambrusu.

Vljudno vabljeni!

Barbara Perko

vodja delavnice

 


Objavil: Matej, dne: 20.03.2011
Dan plesa v Ambrusu
V nedeljo, 20. junija 2010, bodo v Ambrusu imeli glavno besedo plesalci plesne šole Guapa. Zbranim se bodo predstavili s programom, ki je plod letošnjega dela. Prireditev, ki bo potekala na igrišču, se bo začela ob 18. uri. Vljudno vabljeni!

Objavil: Matej, dne: 20.03.2011
Vabljeni mladi igralci

VABILO MLADINSKE DRAMSKE SKUPINE

Če te zanima igra in bi se rad preizkusil na odru, si lepo vabljen k sodelovanju priprave otroške dramske igre »Ali pepelke še živijo«.

Prvo srečanje bo v nedeljo, 13.06.2010, ob 18:00 v Kulturnem domu Ambrus.

Srečanje bo namenjeno predstavitvi igre in seznanili se bomo s potekom dela. Vaje se bodo začele izvajati v času poletnih počitnic.

Lepo vabljeni vsi višji osnovnošolci (od 5. do 9. razreda)

Vodja MDS KD Ambrus
Maja Tratar


Objavil: Matej, dne: 20.03.2011
Bazar je uspel
Čudovito vreme je bilo kot nalašč za nedeljski velikonočni bazar. Pred župniščem se je zbralo veliko število ljudi in uživalo v videnem. Kot se za velikonočni bazar spodobi, smo si lahko ogledali razstavo pirhov ter pokusili domače dobrote, ki se v tem času znajdejo na naših mizah. Poleg pirhov si je bilo mogoče ogledati tudi razstavo slik. Manjkali niso niti lončarski izdelki in domač med. Kaj vse je bilo mogoče videti, preverite v galeriji.

Objavil: Matej, dne: 20.03.2011